3+ posters = 10% korting

Verzenden & Retourneren

Hoelang duurt de levering?

Als je bij ons hebt besteld pakken wij je bestelling zo snel mogelijk in. Deze wordt verzonden vanuit Velp (NB). Onze levertijd is
normaal 1-8 werkdagen vanaf de datum van bestelling. Dit verschilt per formaat:

– formaten 13×18 cm, 21×29,7 cm en 30×40 cm: ca. 1-3 werkdagen
– formaten 40×50 cm en 50×70 cm: ca. 4-8 werkdagen

Mocht je bestelling niet binnen de aangegeven levertijd geleverd zijn, controleer dan eerst of je ons de juiste adresgegevens
hebt gegeven. Als je de juiste gegevens hebt opgegeven, neem dan binnen 30 werkdagen na het plaatsen van de bestelling
contact op met onze klantenservice en dan helpen we je graag verder.

Hoe stuur ik iets retour?

Wij begrijpen dat je van gedachten kan veranderen. Daarom heb je 14 dagen de tijd om te bedenken of je het product wilthouden of niet. Terugbetalingen worden zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen na herroeping uitgevoerd.De items dienen onbeschadigd en in originele staat te worden geretourneerd. Zorg voor een goede verpakking van deproducten (bij voorkeur in de originele verpakking) om te voorkomen dat ze onderweg beschadigd raken.

De retourkosten van een retourzending zijn voor eigen rekening. De verantwoordelijkheid van het per post te retourneren item ligt bij de afzender. 

De gepersonaliseerde producten zijn helaas niet te retourneren. Onder deze producten vallen alle posters waarop een naam, datum, plaatsnaam of een ander variabel wordt afgedrukt. Deze producten worden namelijk speciaal voor jou samengesteld. 

Kan ik mijn bestelling volgen?

Ja, dat kan zeker! Zodra je je bestelling hebt geplaatst ontvang je van ons de orderbevestiging. Zodra we de bestelling hebben ingepakt ontvang je een mailtje van de leverancier met daarin een Track & Trace code. Via deze link zie je precies waar jouw pakketje is. Heb je geen mail ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Hi! Kunnen we je ergens mee helpen?